Piotr
aaaa
PROMOCJE BLACK WEEK DO -43% kończą się za:
Naucz się bilansować roślinne jadłospisy w praktyce.
Original price was: 499zł.349złCurrent price is: 349zł.
Najniższa cena oferty z 30 dni przed obniżką: 499zł
Cena regularna produktu: 499zł
Jak układać szybko smaczne i zbilansowane jadłospisy roślinne, dzięki którym Twoi podopieczni polubią dietę roślinną.
Jak dostarczyć krytycznych dla wegan składników pokarmowych (żelazo, wapń, DHA, B12, jod, selen, cynk)
Jak interpretować wyniki badań krwi, które mogą sugerować niedobory składników pokarmowych u osób stosujących dietę roślinną.
Jak zmodyfikować dietę roślinną w chorobach tarczycy, jelit i serca w zależności od stanu zdrowia Twoich podopiecznych.
Jak radzić sobie z substancjami antyodżywczymi (lektyny, saponiny, goitrogeny itp.), w które obfituje dieta wegan i wegetarian.
Jakie suplementy należy uwzględnić na diecie roślinnej i na co szczególnie zwrócić uwagę personalizując suplementację.
Na co zwrócić uwagę podczas współpracy ze sportowcami, którzy chcą jeść roślinnie i osiągać jak najlepsze wyniki sportowe.
W jakich przypadkach dieta roślinna może NIE być optymalnym rozwiązaniem dla Twoich podopiecznych i w jaki sposób rozmawiać ze swoimi pacjentami na ten temat.
Jak wygląda współpraca z osobami na diecie roślinnej od strony praktycznej. Poznasz realne case study naszych podopiecznych.
Funkcje, rekomendowane spożycie, ocena laboratoryjna zaopatrzenia organizmu, źródła roślinne, suplementacja oraz strategie zwiększające biodostępność:
Dział naukowy DNŻ przeanalizował wszystkie wytyczne naukowe. To praca dla dwóch osób, na cały etat, na kilka miesięcy. Same skróty z notatek zajęły nam blisko 1000 stron w Wordzie, a wszystkie wytyczne są oparte o najnowsze badania naukowe.
Od 8 lat pracujemy z żywym organizmem. Pomogliśmy ponad 20 000 osób. . Pokażemy Ci co jest naprawdę ważne z perspektywy dietetyka układającego dietę roślinną, a co tylko nic nie wnoszącą ciekawostką.
Mamy stworzone procedury i algorytmy pracy z podopiecznym, które Ci udostępnimy, dzięki czemu z dnia na dzień usprawnisz swoją pracę.
na dedykowanej platformie online, która jest dopasowana do desktopu i mobile. Możesz uczyć się gdzie chcesz i kiedy chcesz!
Po opłaceniu zamówienia zostanie Ci założone konto na platformie kursowej. Dane do logowania otrzymasz na adres e-mail podany przy składaniu zamówienia. Od razu możesz wystartować z oglądaniem kursu.
Dostęp do szkolenia masz na zawsze. Dopóki istniejemy, w swoim panelu zawsze znajdziesz wykupiony kurs 🙂
Pewnie. Podczas zamówienia zaznacz, że potrzebujesz faktury i wpisz dane firmy. Faktura zostanie wysłana automatycznie na adres e-mail podany przy składaniu zamówienia.
Pewnie! Zaprojektowaliśmy specjalny certyfikat z Twoim imieniem i nazwiskiem podanym przy zakupie. Aby go otrzymać konieczne jest jednak wypełnienie testu. Jeśli obejrzysz szkolenie, na pewno sobie poradzisz.
Wygodna zapłata online jest możliwa za pomocą płatności Przelewy24 i internetowego konta w banku lub karty płatniczej. Dostępna jest również płatność za pomocą PayPal.
Tak! Masz dostępne 2 opcje:
PayPo – odroczona płatność. Masz 30 dni na uregulowanie należności. Po upływie 30 dni możesz rozłożyć płatność na raty, a ich liczba zależy od wysokości zamówienia.
Raty w Santander i Alior Bank – raty są dostępne dla zakupów powyżej 300 zł. Aby wybrać tę metodę przejdź do płatności przez Przelewy24. W kolejnym kroku możesz wybrać jeden z dostępnych banków i następnie zostaniesz przekierowany na jego stronę, gdzie ustalisz liczbę rat.
Wszystkie formalności załatwiasz bezpośrednio przez stronę banku. Warunki spłaty, kredytu oraz inne szczegóły ustalasz z bankiem, a my otrzymujemy jedynie informację o możliwości realizacji zamówienia. Nie jesteśmy pośrednikiem i nie otrzymujemy żadnych danych podanych bankowi.
Kupując dostęp do kursu, kupujesz go dla jednego użytkownika i ten użytkownik otrzymuje również imienny certyfikat ukończenia kursu. Jeśli potrzebujesz uzyskać dostęp do kursu dla kilku osób, wyślij nam e-mail poprzez zakładkę kontakt – zaproponujemy korzystne cenowo rozwiązanie grupowe.