Rozpocznij dietę dziś. Liczba miejsc jest ograniczona.

00 h
00 m
00 s
Rozpocznij dietę

Menadżer zespołu dietetyków

Martyna Śwircz

W DNŻ pełni rolę managera zespołu dietetyków i dba o to, aby każdy podopieczny miał jak najlepszą opiekę. Trzyma łapę na firmowym telefonie i mailu – jeśli zadzwonisz do nas, to najprawdopodobniej jej słowiczy głosik usłyszysz w słuchawce. Stale rozwija się też w dziedzinie dietetyki – tematy szczególnie bliskie jej sercu to dietetyka sportowa i psychodietetyka. Trudne sprawy załatwia od ręki, na cuda trzeba poczekać do 7 dni roboczych 😀

Wykształcenie

Licencjat – Dietetyka, Uniwersytet Medyczny we Wrocławiu

Magister - Sport, Żywienie i suplementacja w sporcie, Akademia Wychowania Fizycznego we Wrocławiu

Kursy i szkolenia:

  • Sporty wytrzymałościowe – żywienie i suplementacja
  • Psychodietetyka w praktyce
  • Kurs Akademia Lidera
  • Profesjonalna obsługa klienta – wychodzenie poza schemat obsługi

Konferencje:

  • Dietetyk XXI wieku
  • Konferencja dietetyki sportowej
  • Żywienie-trening-wspomaganie

Doświadczenie

Pracuje w zawodzie dietetyka od 2016r., a od 2018r. zasila szeregi Dietetyki #NieNaŻarty. Współpracuje głównie z osobami aktywnymi fizycznie oraz osobami, które chcą poprawić swoje nawyki żywieniowe i relacje z jedzeniem. Pomaga zarówno osobom, które chcą zredukować masę ciała, jak i tym, które chcą ją zwiększyć lub skupić się na walorach zdrowotnych i odżywczych diety. Układając strategie żywieniowe zwraca uwagę na to, aby dieta była praktyczna oraz wspierała zdrowie i wyniki sportowe.

Odpowiada za organizację pracy dietetyków, kontrolowanie wyników i dbanie o jakość usług. Stale szuka nowych rozwiązań i sposobów na zapewnianie podopiecznym jak najlepszej opieki.

Hobby

Jeśli nie pracuje, to śpi :)

Fanka węglowodanów i dobrej kawy. Ulubione danie – kluski śląskie, ulubiona kawa – mała czarna. Poza pracą możesz spotkać ją z nosem w książce, na spacerze z psem lub na zajęciach z hiszpańskiego. Z tematów dietetycznych najbardziej pociąga ją dietetyka w sportach wytrzymałościowych.